کسب رتبه سوم طرح تولید اسانس و پکتین از پسماند مرکبات در اولین رویداد ملی «صنعت یاران»
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی شهید بهشتی رویداد ملی «صنعت یاران» برای اولین بار با تلاش گروه شیمی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، پارک علم وفناوری کرمانشاه و شتاب دهنده شیمی یار کوشا در کرمانشاه برگزار گردید.
ایدههای خلاقانه مرتبط با ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی و همچنین تامین نیازهای فناورانه دو محور اصلی این رویداد اعلام شده است. طرح پژوهشکده علوم پایه کاربردی سازمان جهاد دانشگاهی شهید بهشتی تحت عنوان «تولید اسانس و پکتین از پسماند مرکبات با قابلیت کاربرد درصنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی» در این رویداد موفق به کسب رتبه سوم از میان ده طرح برگزیده در کل کشور گردید.
فاطمه نظری از پژوهشگران این طرح برگزیده ضمن ابراز خرسندی از حضور در این رویداد افزود: امیدوار هستیم به واسطه ظرفیتهای موجود در سازمان جهاد دانشگاهی شهید بهشتی و سرمایه گذاران حوزه کشاورزی، صنایع غذایی و دارویی کشور بتوانیم با اجرای این طرح در مقیاس صنعتی ازسالانه 250 هزار تن ضایعات ودور ریز مرکبات در کشور در جهت تولید اسانس طبیعی و پکتین مورد نیاز در صنایع غذایی، دارویی و آرایشی حسن استفاده را داشته باشیم خانم نظری در ادامه خاطر نشان کرد با سرمایه گذاری اصولی در این طرح می توان سالانه نزدیک به 10 میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور ایجاد کرد.
در این رویداد ایده «سید محمد علی شیخ الاسلامی» با عنوان «فرآوری ضایعات کارخانجات پسته پاک کنی با هدف تولید خوراک دام ارزان قیمت»، اید «محمد مهدوی و صبا زنده چشم» با عنوان «شناسایی و اندازه گیری سم ماترین در گیاه تلخ بیان، ایده «فاطمه نظری و زهرا کاظمی زاده» با عنوان «تولید اسانس و پکتین از پسماند مرکبات با قابلیت کاربرد درصنایع غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی» و ایده «صبا رحیمی» با عنوان «تبدیل پسماند مایسیلیوم کارخانه اسیدسیتریک به محصولات کاربردی شامل گلوکز آمین، کیتوسان و کیتین» به عنوان ایدههای برتر اولین رویداد ملی صنعت یاران در استان کرمانشاه معرفی شدند.
نظر شما :