سومین فراخوان برگزاری رویداد مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی

۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۹ کد : ۳۵۵۱۹ تاپ خبر
سومین فراخوان برگزاری رویداد مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی با رویکرد نانو و بایوفناوری در ۳ زمینه پایش و پالایش آلاینده های محیط زیست، ازدیاد برداشت نفت و صنایع غذایی، برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، صاحبان ایده یا محصول اولیه، برای شرکت در این رویداد فناورانه می­ توانند فرم­‌های ثبت‌نام را تکمیل کرده و به همراه رزومه و مستندات طرح، حداکثر تا تاریخ 15 مهرماه سال ۱۴۰۰ از طریق صفحه ارسال ایده وبسایت مرکز ارسال نمایند.

پس از انجام ارزیابی اولیه مستندات دریافتی، طرح­‌های منتخب برای داوری نهایی دعوت خواهند شد. در صورت اخذ تایید کمیته داوران، ایده‌ها و محصولات منتخب در فرآیند توسعه محصول وارد می‌شوند و زیر نظر راهبر (منتور) مورد تایید واحد ارزیابی و توسعه مرکز نوآوری و شتابدهی نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی، فعالیت خود را تا رسیدن به یک نمونه اولیه قابل ارائه برای جذب سرمایه‌گذار ادامه خواهند داد. در مسیر توسعه ایده و محصول، هر یک از تیم­‌های منتخب می­‌توانند از خدمات حمایتی بهره‌­مند شده و براساس گزارش عملکرد مستند، به ادامه فعالیت بپردازند.

محورهای اصلی رویداد نانو و بایوفناوری

• ازدیاد برداشت نفت با استفاده از نانوبایو فناوری

• پایش و پالایش آلاینده های محیط زیست با استفاده از نانوبایو فناوری

• تولید و بسته بندی محصولات با ارزش غذایی با استفاده از نانوبایو فناوری

برنامه زمانی رویداد نانو و بایوفناوری

• آخرین مهلت ارسال ایده: 15 مهرماه سال 1400

• تاریخ برگزاری رویداد: اواسط آبان ماه سال 1400

• تاریخ اعلام نتایج نهایی: 30 آبان ماه سال 1400

جوایز و تسهیلات رویداد نانو و بایوفناوری

طرح‌­های نهایی در صورت موفقیت، به سرمایه‌­گذاران تخصصی تایید شده توسط مرکز نوآوری و شتابدهی نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی معرفی شده و شرایط لازم برای عقد قرارداد سرمایه‌گذاری با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری و سایر نهادهای مشارکت‌کننده در این رویداد فراهم خواهد شد.

مرکز نوآوری و شتابدهی نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی همواره در تلاش است تا نیاز صنایع مختلف را شناسایی کرده و با ایجاد بسترهای لازم، از نبوغ و ایده های نو استفاده کند. ما ایمان داریم، هیچ گره ای در صنعت وجود ندارد که به دست دانشجویان و متفکران این مرز و بوم باز نشود.

علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق وبسایت رسمی مرکز نوآوری نانو و بایوفناوری جهاد دانشگاهی شهید بهشتی به آدرس http://maneshjdsb.ir/ اقدام بفرمایند.