پژوهشکده علوم پایه کاربردی ۲۴ ساله شد

۰۸ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۳ کد : ۳۵۲۷۶ تاپ خبر
۸ شهریور ۱۳۷۷ مصادف با سالروز تاسیس پژوهشکده علوم پایه کاربردی است.
پژوهشکده علوم پایه کاربردی ۲۴ ساله شد

پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی در 8 شهریور 1377 با هدف جذب نخبگان علمی، انجام پژوهشهای کاربردی برنامه‌ریزی شده و بکارگیری نتایج حاصله در قالب تولید و  بومی سازی فناوری های مورد نیاز، در مسیر توسعه علمی کشور در جهاددانشگاهی شهید بهشتی شروع به فعالیت کرد.

از جمله فعالیت‌های این پژوهشکده می‌توان به توسعه میادین و ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، استفاده از روش های ژئوفیزیکی لرزه نگاری و الکترومغناطیسی برای اکتشاف منابع نفت و گاز، تحلیل حوضه های رسوبی به منظور اکتشاف دقیق و سیستماتیک ذخایر نفتی، تولید نرم افزارهای مورد نیاز بخش بالادستی صنعت نفت، زمین شناسی محیط زیستی، پاکسازی آلودگی های نفتی با استفاده از باکتری های نفتخوار، تولید پودر میکروبی جهت رفع آلودگی های نفتی، دستیابی به فناوری جمع آوری لکه های نفتی و... اشاره کرد.

8 شهریور ماه سالروز تاسیس پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی گرامی باد.