فراخوان همکاری در پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی

۰۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۱ کد : ۳۵۲۴۷ پژوهشی تاپ خبر
پژوهشکده علوم پایه کاربردی از تمام فارغ‌التحصیلان خلاق و شایسته رشته‌های نانوتکنولوژی، نانوبیوتکنولوژی، نانوشیمی، نانومواد و افرادی که دارای رزومه و سابقه در زمینه تولید محصولات نانو هستند دعوت به همکاری می‌نماید.
فراخوان همکاری در پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی، این پژوهشکده از تمام فارغ‌التحصیلان خلاق و شایسته رشته‌های نانوتکنولوژی، نانوبیوتکنولوژی، نانوشیمی، نانومواد و افرادی که دارای رزومه و سابقه در زمینه تولید محصولات نانو هستند به صورت تمام وقت، پاره وقت و یا امریه سربازی دعوت به همکاری می‌نماید.

افرادی که ایده و محصولات کاربردی نانویی با بازار مصرف مشخص دارند و یا در زمینه استفاده از فناوری نانو در صنعت و پاکسازی آلودگی‌های زیست محیطی فعال هستند، در اولویت قرار دارند.

از علاقمندان تقاضا می‌گردد رزومه خود را با موضوع "جذب فناور نانو" تا پایان شهریور ماه به آدرس sec.rias@acecr.ac.ir ارسال نمایند.

( ۳ )