در پژوهشکده علوم پایه کاربردی برگزار شد

بزرگداشت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی

۱۸ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۳۴۶۵۶ تاپ خبر
همزمان با ۱۶ مرداد، سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی،آیین چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی در واحد شهید بهشتی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی برگزار شد.
بزرگداشت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی

مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی و تقدیر از جهادگران نمونه‌ی واحد و پژوهشکده با حضور رییس و معاونان به‌ صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی، دکتر کمال خدایی رییس واحد و پژوهشکده با تبریک چهل و یکمین سالگرد جهاد دانشگاهی به همکاران نسبت به ارائه گزارش عملکرد یکسال گذشته و تشریح برنامه های آینده این واحد و پژوهشکده پرداخت.

در ادامه دکتر علی شهسواری معاون پژوهشی پژوهشکده علوم پایه کاربردی نیز به تشریح دستاوردهای یکساله این معاونت پرداخت و گفت:علاوه بر تاسیس مرکز نوآوری و شتابدهی، طی یک سال گذشته 5 پروژه کارفرمایی عقد قرارداد شده است و علاوه بر انعقاد قرارداد 2 پروژه پژوهشی با دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی، پیگیر انعقاد قرارداد چندین پروژه کارفرمایی دیگر نیز هستیم. دکتر شهسواری در ادامه با اشاره به برگزاری آموزش های ضمن خدمت برای ارتقا همکاران و اعضای هیات علمی گفت: خوشبختانه 3 نفر از همکاران هیات علمی ما در دوره دکتری فارغ التحصیل شده اند و همچنین 2 تن از دانشجویان دوره دکتری پژوهش محور نیز توانستند از رساله خود دفاع کنند و فارغ التحصیل شوند

در پایان این مراسم نیز آقای اروجعلی اللهویرنی بعنوان جهادگر نمونه سال1400 پژوهشکده معرفی شد و با اهدای لوح از خدمات ایشان تقدیر و تشکر بعمل آمد.