بازنشر سخنان رهبر انقلاب: مهمترین ویژگی جهاددانشگاهی؛ برخورداری از نیروی جوان، متخصص و دارای تفکر جهادی/ لزوم تقویت روحیه «ما می‌توانیم»

۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۶ کد : ۳۱۷۰۲ تاپ خبر

بازنشر سخنان رهبر انقلاب:
برخورداری از نیروی جوان، متخصص و دارای تفکر جهادی؛مهمترین ویژگی جهاددانشگاهی/ لزوم تقویت روحیه «ما می‌توانیم»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دوشنبه ۱۹ خردادماه ۱۳۹۳ در دیداری که با رئیس، مدیران، پژوهشگران و محققان جهاددانشگاهی داشتند، لازمه ادامه صحیح و پرشتاب حرکت علمی کشور را، «کار و مدیریت جهادی» و تقویت روحیه «ما می توانیم» با حفظ جهت گیریهای انقلابی و اسلامی و ترسیم دقیق جایگاه و وظایف، در چارچوب نقشه جامع علمی دانستند.

در آستانه هفتمین سالگرد این دیدار نگاهی داریم به مهم ترین نکاتی که در این دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان فرمودند:

مهمترین ویژگی جهاددانشگاهی برخورداری از نیروی جوان و در عین حال متخصص و دارای تفکر جهادی است.

جهاددانشگاهی، نهادی مهم است زیرا هم با دانشگاه به عنوان سنگر علم و مرکز پیشرفت علمی کشور مرتبط است و هم دارای تلاش جهادی است و در مقابل موانع و مزاحمت ها از حرکت نمی ایستد.

لازمه ادامه صحیح و پرشتاب حرکت علمی کشور ، «کار و مدیریت جهادی» و تقویت روحیه «ما می توانیم» است.

متأسفانه هنوز عده ای در زمینه های مختلف، نگاه به بیگانگان و پیشرفتهای علمی، سیاسی، نظامی و مادی آنها دارند.

جهاددانشگاهی باید با پرهیز از کارهای جزئی، به سراغ کارهای اساسی و عمیق تر برود.

اگر بخواهیم پیشرفت کنیم کار و مدیریت جهادی لازم است.

مشروح سخنان رهبر انقلاب:

اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی